Esistyle

Italiensk design kombinert med Tysk kvalitet

Hob & Hood - eller koketopp med benkeventilator, som mange vil si, har blitt en stor hit i Norge og salget er sterkt økende.
De kombinerte produktene, hvor benkeventilatoren er integrert med induksjonstoppen, kan leveres i ulike lengder, for å kunne tilpasses ulike underskap, både 80, 90 eller 100cm. 

I sortimentet inngår også en downdraft ventilator, som monteres i bakkant av koketoppenn for de som ønsker det. Når den ikke er i bruk, kjøres den ned og skjules helt i benken. 

Om ikke det er nok, introduserer vi også en egen serie takmonterte ventilatorer designet for bruk over kjøkkenøy.

Produktene er designet og produsert eksklusivt i Italia hos Esistyle. De moderne induksjonstoppene har innmat fra tyske EGO, som er Europas ledende produsent på dette området.

Nye produkter, spesielt fra de tradisjonelle produsenter av hvitevarer, er ofte svært kostbare. Det er også tilfellet med alle konkurrerende produkter.
Kitchenline og Esistyle har valgt å gå en annen vei og vi tør si at prismessig er vi uslåelige i det norske markedet. Sammenlignet med hvilken som helst konkurrent, på tilsvarende produkt vil du raskt se at Esistyle gir deg mest for pengene.

Og da får du Eksklusivt Italiensk design kombinert med Tysk kvalitet.

Hob & Hood

Ulike induksjonstopper med integrert benkeventilator, for nedfelling i benk.

Ceiling Hood

Ventilatorer for innfelling i tak. For deg som ønsker fritt utsyn

Downdraft

Ventilatorer med nedtrekk for nedfelling i benk