ILVE Panoramagic

Har du et retro kjøkken er Panoramagic komfyren for deg. En splitter ny høyteknologisk modell med inspirasjon fra en klassiker fra 60-tallet.

ILVE Panoramagic serien har et helt unikt utseende med sine skrånede fronter brytere med LED lys. Særegne føtter og ekstra dybde på hele 65 cm.

Alle ILVE komfyrer er produsert i AISI 304 rustfritt stål som er stanset, brettet, lakkert og polert til en utsøkt finish og som sikrer en robust følelse.

Alle modeller har multifunksjonsovn som hovedovn. Modeller med 2 ovnsrom har konvensjonell ovn som tilleggsovn.

Multifunksjonsovnene er utstyrt med dobbel ovnsbelysning, elektronisk styrt termostat og temperaturregulering 30 - 320ºC. Leveres med 1 langpanne og 2 rister. (modeller med kun 1 ovnsrom leveres i tillegg med rotisserie)

Tilleggsovnen / Konvensjonell ovn er utstyrt med ovnsbelysning, elektronisk styrt termostat med temperaturregulering 30 - 250ºC. Leveres med 1 langpanne, 2 rister og rotisserie.

Begge ovnene leveres med easyclean emalje, soft-close på både dører og oppbevaringsskuff, avtagbare ovnsdører samt avtagbare 3-lags glass som ikke bare sørger for å holde døren kjølig, men gjør det også enkelt å holde ovnsrommet rent og pent.

Oppbevaringsskuff i bunn, som også fungerer som varmeskuff når ovnen er i bruk. Energiklasse A+.

Toppalternativer

Velg mellom platetopper med induksjon eller ulike gassbluss.

Panoramagic leveres med generasjon 5 induksjonstopper som er de kraftigste og mest effektive på markedet. Booster på alle soner, barnesikring, kokekarsensor, holde varm funksjon, avstegning ved overkoking og restvarmeindikator mm.

Alle gassbluss har helstøpte messingringer som sørger for å holde samme høye ytelse i time etter time. Alle bluss er også sortlakkert med nanoteknologilakk for enklere rengjøring. 
Alle bluss har elektronisk tenning og er utstyrt med en sikkerhetsventil som øyeblikkelig stenger av gassen om blusset ikke er tent eller uheldigvis skulle slukke.

Alle topper leveres med trippelring wok brenner samt ulike kombinasjoner av store eller små bluss. 
FryTop er en suveren tepanyakiplate i 8 mm tykt rustfritt stål og med et avlangt gassbluss i underkant. 
Coup de feu er en støpejernsplate som passer perfekt for langtidskoing eller for å holde ting varmt.

Emaljerte og syrebehandlede solide støpejernrister med gummiføtter er standard på alle modeller med gasstopp.

Håndtak & Brytere

Skråstilt kontrollåpanel med store runde brytere med integrert belysning.

Display

Leveres med 4,3" digitalt touch display med programmering. Velg mellom analog eller digital klokke når komfyren ikke er i bruk.

Ovnsfunksjoner hovedovn

Ovnsfunksjoner tilleggsovn

Panoramagic 90

Panoramagic 120