EuroCave

De første vinskapene så dagens lys i Frankrike for ganske nøyaktig 40 år siden og selskapet som startet det hele var EuroCave. Filosofien var enkel, vinskapet skulle gjenskape samme miljø som det man fant i landets berømte vinkjellere.

EuroCave regnes i dag som verdens ledende produsent av vinskap. I privatmarkedet spenner dagens sortimentet fra store lagringsskap til kjøkkentilpassede skap, påvirket av dagens trender og moderne bruksområder.

EuroCave Compact Serien leveres i størrelsen Small og Large og er designet med tanke på plassering i en nisje på kjøkkenet. Velg mellom skap med 1 temperatursone eller skap med multisone.

EuroCave Inspiration Serien leveres i størrelsen Small, Medium og Large og er designet med tanke på plassering i kjøkkenet, i en nisje eller i en skapstamme. Velg mellom flere ulike temperatursoner.

EuroCave Pure Serien leveres i alle størrelser small, medium og Large og med 1 eller flere temperatursoner. Mange ulikedøralternativ, hylleløsninger og farger.

EuroCave Revelation Serien leveres i størrelsene small eller Large og med 1 temperatursone eller multisone. Dører i hel glass eller sort pianolakk og hylleløsninger med soft-close og eik eller sort blank hyllefront. Kabinett i ulike farger.