ILVE Professional Plus Serien

ILVE Professional Plus har hentet sin inspirasjon fra det profesjonelle kjøkken og benytter seg kun av materialer av høyeste kvalitet for å sikre profesjonell ytelse og pålitelighet samt lang levetid og holdbarhet. ILVE Professional Plus Hi-Tech serien kjennetegnes av sitt stramme rene design kombinert med et elegant og moderne uttrykk.

Alle ILVE komfyrer er produsert i AISI 304 rustfritt stål som er stanset, brettet, lakkert og polert til en utsøkt finish og som sikrer en robust følelse.

Alle modeller har multifunksjonsovn som hovedovn. Modeller med 2 ovnsrom har konvensjonell ovn som tilleggsovn.

Multifunksjonsovnene er utstyrt med dobbel ovnsbelysning, elektronisk styrt termostat og temperaturregulering 30 - 300ºC. Leveres med 1 langpanne og 2 rister. (modeller med kun 1 ovnsrom leveres i tillegg med rotisserie)

Tilleggsovnen / Konvensjonelle ovnene er utstyrt med ovnsbelysning, elektronisk styrt termostat med temperaturregulering 30 - 250ºC. Leveres med 1 langpanne, 2 rister og rotisserie.

Begge ovnene leveres med easyclean emalje, soft-close på både dører og oppbevaringsskuff, avtagbare ovnsdører samt avtagbare 3-lags glass som ikke bare sørger for å holde døren kjølig, men gjør det også enkelt å holde ovnsrommet rent og pent.

Alle komfyrer i Professional Plus serien leveres med digitalt display med programmering, oppbevaringsskuff i bunn, som også fungerer som varmeskuff når ovnen er i bruk. Justerbare ben som lar deg stille inn komfyren i valgfri høyde mellom 85 - 97 cm. Energiklasse A.

Toppalternativer

Velg mellom platetopper med induksjon, ulike gassbluss eller kombiner gass og induksjon.

Induksjon

Professional Plus leveres med generasjon 5 induksjonstopper som er de kraftigste og mest effektive på markedet. Booster på alle soner, barnesikring, kokekarsensor, holde varm funksjon, avstegning ved overkoking og restvarmeindikator mm.

Gass

Alle gassbluss har helstøpte messingringer som sørger for å holde samme høye ytelse i time etter time. Alle bluss er også sortlakkert med nanoteknologilakk for enklere rengjøring.
Alle bluss har elektronisk tenning og er utstyrt med en sikkerhetsventil som øyeblikkelig stenger av gassen om blusset ikke er tent.

Alle topper leveres med trippelring wok brenner samt ulike kombinasjoner av store eller små bluss. 
FryTop er en suveren tepanyakiplate i 8 mm tykt rustfritt stål og med et avlangt gassbluss i underkant. 
Coup de feu er en støpejernsplate som passer perfekt for langtidskoing eller for å holde ting varmt.

Emaljerte og syrebehandlede solide støpejernrister med gummiføtter er standard på alle modeller med gasstopp.

Tilvalg

Alle modeller kan leveres diverse tilvalg som passer din stil eller dine matvaner.
Steketermometer til hovedovnen.
Dual burner på det største gassblusset som lar deg regulere indre og ytre brennring separat.
Topphåndtak i front av platetopp som matcher håndtak på ovnsdørene. Eller kanskje løveføtter eller kongeføtter selvsdagt i samme utførelse som håndtak og brytere som også er med på å sette ditt eget preg på komfyren.
Teleskopskinner i ovnsrommet som gjør det enklere å se til maten etc.

Tilbehør

ILVE leverer selvsagt en rekke matchende tilbehør. Sokler lakkert i samme farge som komfyren, ventilatorer i ulike stiler og i matchende farger. Bakplater i børstet stål. Biffstekeplater i støpejern, pizzastener, skjærefjøl, wok støtter, smørsmelterister mm. 

Ovnsfunksjoner hovedovn

Professional Plus 60 Professional Plus 60
Professional Plus 100 Professional Plus 100

Ovnsfunksjoner tilleggsovn

Professional Plus 70 Professional Plus 70
Professional Plus 120 Professional Plus 120

Standardfarger

Professional Plus 90 Professional Plus 90
Professional Plus 150 Professional Plus 150

Valgfri RAL farge

Professional Plus 90 Professional Plus 90