Kitchenline AS er et Norsk agentur og distribusjonsfirma spesialisert på merkevarer og eksklusive høykvalitetsvarer for kjøkken og hjem og vi er stolte av å kunne tilby noen av de beste produktene i markedet.

ILVE
Prisbelønnede og ikoniske hvitevarer fra Italienske ILVE. Inspirert av profesjonelle kjøkkenmiljøer. Men tilpasset et moderne hjem gjennom elegant utseende, moderne materialvalg og funksjonalitet. Italiensk håndverk på sitt beste.

EuroCave
Kjærlighet til maten betyr også kjærlighet til vinen som en følgesvenn. Kitchenline har gjennom en årrekke levert vinskap og vinlagringsprodukter fra Franske EuroCave.  Vinskapene sies å være verdens beste, og sammenlignes med lagringsforholdene i de beste vinkjellere. EuroCaves sortiment omhandler merkevarene EuroCave, Transtherm og ArteVino.

VintageView
VintageView, vil vi kalle vinlagringens lego system. Til bruk på kjøkken, i stue, i kjeller, på vinrommet.  Du finner det også på en rekke restauranter. Ofte brukt sammen med lagringsprodukter fra EuroCave.

Live Cook Love
Vår virksomhet handler om kjærlighet til det gode måltidet - fra matlaging til nytelse.

Alle våre produkter spiller en sentral rolle i et moderne hjem. I Kitchenline har vi kunnskap i dybden og kan derfor gi veiledning og hjelp som du ikke finner noen andre steder. De produkter du finner hos oss skal være i ditt eie i lang tid. Vår kunnskap skal derfor bidra til en trygg og sikker handel, og ikke minst , lang og sikker brukstid.

Kitchenline AS
Org.nr. 997 364 821 MVA Foretaksregisteret